HATÉKONY SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK A MEGFELELŐ MUNKAVÁLLALÓ MEGTALÁLÁSÁHOZ!

CSOMAGOK

Az új munkaerő megtalálásának három szakasza van: toborzás, kiválasztás és beillesztés. Bármely szakaszát elvégezzük helyetted, sőt arra is van lehetőség, hogy a teljes folyamatot mi végezzük el. Áraink meghatározásakor arra törekedtünk, hogy a kisebb méretű cégek is igénybe tudják venni szolgáltatásainkat. Az EASY csomag toborzást tartalmaz, a MEDIUM csomag toborzást és kiválasztást, a HARD csomag toborzást, kiválasztást és beillesztést. További részletekért kattints a csomag nevére:

Mit tartalmaz?

Megválasztjuk a megfelelő toborzási módszert, amelyhez elkészítjük a szükséges kreatívokat és szövegeket. Ezt követően elindítjuk a kampányt, felkutatjuk a potenciális munkavállalókat, akik a munkaköri követelményeknek megfelelnek, vagyis alkalmasak az álláshely betöltésére, és jelentkezésre bírjuk őket. Legalább három alkalmas jelöltet továbbítunk a cég számára. 

Mennyibe kerül?

Az EASY csomag ára 50.000 Ft munkadíj + kampánydíj. A kampánydíj 10.000 Ft és 200.000 Ft között mozog munkakörtől függően, ezt az összeget pontosan meghatározzuk az árajánlatban. Ha egyetlen jelentkező sem áramlik be, aki a jobprofilban rögzített szempontoknak megfelel, akkor az 50.000 Ft-ot, ami a munkadíj, visszafizetjük a megrendelőnek (a kampánydíj nem kerül visszafizetésre.) A munkadíj és a kampánydíj előre fizetendő. 

Mit tartalmaz?

Megválasztjuk a megfelelő toborzási módszert, amelyhez elkészítjük a szükséges kreatívokat és szövegeket. Ezt követően elindítjuk a kampányt,  felkutatjuk a potenciális munkavállalókat, akik a munkaköri követelményeknek megfelelnek, vagyis alkalmasak az álláshely betöltésére, és jelentkezésre bírjuk őket. Elvégezzük az interjúztatást és az előszűrést, ezt követően kiválasztjuk a leginkább alkalmas jelentkezőt, akit a megrendelő fel tud venni. Legalább egy ilyen munkavállalót továbbítunk a cégnek.  

Mennyibe kerül?

A MEDIUM csomag ára 50.000 Ft munkadíj + sikerdíj + kampánydíj. A sikerdíj a munkavállaló 1 havi bruttó bérének 50%-a. A kampánydíj 10.000 Ft és 200.000 Ft között mozog munkakörtől függően, ezt az összeget pontosan meghatározzuk az árajánlatban. Ha egyetlen jelentkező sem áramlik be, aki a jobprofilban rögzített szempontoknak megfelel, akkor az 50.000 Ft-ot, ami a munkadíj, visszafizetjük a megrendelőnek (a kampánydíj nem kerül visszafizetésre.) A munkadíj és a kampánydíj előre fizetendő. A sikerdíjat akkor számlázzuk ki, amikor az általunk javasolt jelölttel a munkaszerződés megkötésre került.

Mit tartalmaz?

Megválasztjuk a megfelelő toborzási módszert, amelyhez elkészítjük a szükséges kreatívokat és szövegeket. Ezt követően elindítjuk a kampányt,  felkutatjuk a potenciális munkavállalókat, akik a munkaköri követelményeknek megfelelnek, vagyis alkalmasak az álláshely betöltésére, és jelentkezésre bírjuk őket. Elvégezzük az interjúztatást és az előszűrést, ezt követően kiválasztjuk a leginkább alkalmas jelentkezőt, akit a megrendelő fel tud venni. A próbaidő alatt nyomon követjük a munkavállaló beillesztési folyamatát. Ha megszűnik a munkaviszony a munkavállaló hibájából vagy azért, mert a felvett jelölt nem felelt meg a jobprofilban egyeztetett feltételeknek, díjmentesen közvetítünk egy felvételre alkalmas főt helyette.

Mennyibe kerül?

A HARD csomag ára 100.000 Ft munkadíj + sikerdíj + kampánydíj. A sikerdíj a munkavállaló 1 havi bruttó bérének 50%-a. A kampánydíj 10.000 Ft és 200.000 Ft között mozog munkakörtől függően, ezt az összeget pontosan meghatározzuk az árajánlatban. Ha egyetlen jelentkező sem áramlik be, aki a jobprofilban rögzített szempontoknak megfelel, akkor a 100.000 Ft-ot, ami a munkadíj, visszafizetjük a megrendelőnek (a kampánydíj nem kerül visszafizetésre.) A munkadíj és a kampánydíj előre fizetendő. A sikerdíjat akkor számlázzuk ki, amikor az általunk javasolt jelölttel a munkaszerződés megkötésre került.

Egy új munkatárs megtalálása sok munkával és költséggel jár, főleg akkor, ha végül nem a megfelelő jelentkezőre esik a választás! Ne kockáztass! Bízd ránk a feladatot! Átvállaljuk a toborzást, a kiválasztást és a beillesztést!

MITŐL KÜLÖNLEGES A SZOLGÁLTATÁSUNK?

  • Szolgáltatásunk bizalomra, szakmaiságra és ellenőrizhetőségre épül. 

  • Kizárólag szűrt és minőségi munkáltatóknak dolgozunk, tesztelt, kvalifikált, dolgozni akaró munkavállalókat közvetítve.

  • A HRKOPO Recruit szolgáltatásait a fizikai munkaköröktől a felsővezetői beosztásig minden területen működtetjük, mert nálunk nem csupán a szakmaiság számít, hanem a munkához való hozzáállást is mérjük, a különböző szakmai képességek felméréséhez szakértőket alkalmazunk. 

  • Munkavállalóinkat szakmák, végzettségek és képességek szerint csoportosítjuk, havonta felkészítő előadásokon továbbképezzük. A mi jelöltjeink aktívak, szorgalmasak és személyiségüket, képességeiket tekintve átvilágításon esnek át. 

  • Nem árulunk zsákbamacskát, kizárólag minőségi munkáltatókkal működünk együtt, hatékony és színvonalas toborzási kampányokkal, folyamatosan bővülő, válogatott munkavállalói adatbázissal érjük el célunkat, amely nem más, minthogy a kiváló munkáltatók és a megfelelő jelöltek egymásra találjanak.

  • Adatbázisunkban mind a munkavállalók, mind a munkáltatók pontozási értékeléssel rangsorban állnak, amely befolyásolja, hogy tudunk-e velük együtt dolgozni, illetve, hogy milyen szoros együttműködésbe kerülünk, továbbá a munkadíjunkból is kedvezményeket kapnak a többi közül kiemelkedő munkáltatók.

  • Folyamatosan monitorozzuk a munkaerőpiacot, HR-es kutatásokat végzünk, és a legújabb marketingtrendeket alkalmazzuk a munkakörök, munkáltatók népszerűsítéséhez. Toborzunk Magyarországra és Ausztriába is, de egyre bővülnek külföldi partnerlehetőségeink.