Human.Reality.Keep.Optimally.Psyche.Organization.

A HRKOPO ÉRTED DOLGOZIK!

A HRKOPO a HR és a PR összekötésével teszi sikeresebbé a szervezetek működését. HR-szolgáltatásainkkal optimális munkafolyamatokat, motivált és szakmailag kompetens munkacsoportot biztosítunk, mert enélkül egyetlen szervezet sem tud sikeresen működni. 

A HR alapú PR- és marketingszolgáltatásainkkal megmutatjuk célcsoportodnak a szervezeted, terméked, szolgáltatásod igazi értékeit. Miért kell marketing? Ha még nem ismerik a termékedet, akkor azért, ha már ismerik, akkor pedig azért, hogy jól rögzüljön, hogy ki vagy és mi a küldetésed, miért jó a terméked és szolgáltatásod. Ne feledd, ez csak neked evidens!

Az összes magyarországi médiummal kapcsolatban álló PR-ügynökségi tevékenységünk, a trendeket követő online marketing szolgáltatásunk és saját szövegíró, valamint grafikus csoportunk segítségével minden iparágban működő cégnek személyre és cégre szabott kommunikációt biztosítunk, amellyel emelheti a vásárlói és partnerei számát, erősítheti munkáltatói és üzleti brandjét, valamint stabil és valódi szakmai jelenlétét a piacon. A marketingeszközöktől, a külső és belső kommunikáción keresztül egészen a termékek használati utasításainak elkészítéséig ellátjuk egy vállalkozás szöveges és grafikai tartalomigényeit.

Megmutatjuk a nagyvilágnak, hogy ki vagy te! Mindezt úgy, hogy sikerüljön az előnyeidet kimutatnod, és észrevehetővé válj a valódi célközönséged számára!

Minőségi szakértelemmel várunk, és átfogó segítséget nyújtunk!

Büszkék vagyunk arra, hogy ők is minket választottak: